← Työnhakijalle

Tukena työnantajana

KVPS Tukena Oy työnantajana

Meitä Tukenalaisia on noin 600 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Joukkoomme ovat tervetulleita niin vastavalmistuneet kuin kokeneemmatkin ammattilaiset. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme. Haasteellisen ja arvokkaan työtehtävän lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme esimerkiksi monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla. 

Millaista meillä on työskennellä?

Toteutimme loppuvuodesta Työyhteisöviretutkimuksen¹, jossa kartoitimme työyhteisömme työhyvinvoinnin tilaa. Kyselyyn vastasi 78 % henkilökunnastamme, joten tulosta voi pitää luotettavana. 

Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä – tätä mieltä on lähes jokainen työntekijämme.

Toimintamme keskiössä on ihminen – yksi vahvuuksistamme ovatkin positiiviset vuorovaikutussuhteet. 

Samoin yksi vahvuuksistamme on myös se, että voimme työntekijöinä työskennellä arvojemme mukaisesti.

Tervetuloa joukkoomme luomaan hyvän elämän edellytyksiä!

¹Työyhteisövire-tutkimus on laaja henkilöstötutkimus, joka antaa työnantajalle näkymän työyhteisön tilaan liittyvistä vahvuuksista ja kehittämiskohteista toimenpidesuosituksineen. https://www.ilmarinen.fi/tyokyky/kartoita-tyokyky-luotaamossa/.

Tutustu työntekijöihimme

Katso myös video tästä linkistä, jossa Tukena Lamminrannan asumispalveluista haastateltavina lähihoitaja Minna ja asukas Riku.

Takaisin ylös