← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Vastaava ohjaaja, KVPS Tukena OY, Tukena Jokekoti, Veteli

Vastaava ohjaaja, KVPS Tukena OY, Tukena Jokekoti, Veteli

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

KVPS Tukena Oy on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Jokekodille (Veteli)

VASTAAVAA OHJAAJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Tukena Jokekoti tarjoaa 18 kehitysvammaiselle ja erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle ympärivuorokautista asumispalvelua. Palvelumme lähtökohtana ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja asiakaslähtöisyys.

Vastaavalta ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoa tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta.

Vastaava ohjaaja vastaa päivittäisen asiakastyön organisoinnista ja sujuvuudesta sekä siihen liittyvästä yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa. Vastaava ohjaaja osallistuu käytännön asiakastyöhön ja sen organisoimiseen sekä kehittämiseen. Vastaava ohjaaja toimii yksikön johtajan varahenkilönä.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröitynä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröitynä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta ja -koulutusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 -kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 5.12.2018.
Ilmoitus vanhenee 19.12.2018.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Lisätietoja antaa palveluyksikön johtaja: Tanja Tikkakoski, p. 040-7534 009 (arkisin 9-15), tanja.tikkakoski@tukena.fi
Työpaikan osoite Pallotie 16, 69700 VETELI
Palkkaus yksityisen sos.palv.alan TES
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika 2-vuorotyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 19.12.2018
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostina 19.12.2018 mennessä:
Tukena Jokekoti
Tanja Tikkakoski
Pallotie 16
69700 Veteli
sähköpostilla: tanja.tikkakoski@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 05.12.2018
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös