← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Tiimivastaava, KVPS Tukena Oy, Tukena Poppeli, Turku

Tiimivastaava, KVPS Tukena Oy, Tukena Poppeli, Turku

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Poppeliin

TIIMIVASTAAVAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tukena Poppeli tarjoaa asunnon sekä siihen liittyvän avun ja tuen 8 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle. Lisäksi Tukena Poppelin pihapiirissä on kaksi rivitaloasuntoa, joiden asukkaille tarjoamme ohjausta ja tukea arjen päivittäisissä toimissa.

Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys.

Tiimivastaava toimii yksikön vastuuhenkilönä ja on kokonaisvastuussa asiakkaiden yksilöllisistä palveluista ja niiden kehittämisestä. Muita vastuualueita ovat henkilöstö, talous ja markkinointi. Tiimivastaavalta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, alan tuntemusta sekä riittävää johtamistaitoa (Sosiaalihuoltolaki 1301/2014, 46 a §). Lisäksi edellytämme vähintään kolmen vuoden työkokemusta kehitysvamma-alalta.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 24.1.2019.
Ilmoitus vanhenee 3.3.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Palveluyksiköiden esimies Anne Arppe, puh. 040 480 8863
Työpaikan osoite Kastanjantie 18, 20720 TURKU
Palkkaus yksityisen sos.palv.alan TES
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika 2-vuorotyö, pääasiassa päivätyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 17.02.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostilla 17.2.2019 mennessä:

KVPS Tukena Oy
Minna Saarinen
Pinninkatu 51
33100 Tampere

sähköpostilla:
hakemukset@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 23.01.2019
 

Takaisin ylös