← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Palveluyksikön johtaja, KVPS Tukena OY, Tukena Paulinpuisto, Salo

Palveluyksikön johtaja, KVPS Tukena OY, Tukena Paulinpuisto, Salo

Haemme Tukena Paulinpuistoon 

PALVELUYKSIKÖN JOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Tukenan uusi palveluyksikkö valmistuu Salon keskustaan loppuvuodesta 2019 ja palvelutoiminta alkaa tammikuussa 2020. Paulinpuistossa on kolme kotiryhmää, joissa kussakin on yhteistila ja 5-6 asuntoa. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua, joka sisältää asukkaan tarvitseman yksilöllisen tuen, ohjauksen ja avustamisen - jokaisen on mahdollista elää omannäköistään, turvallista ja hyvää arkea. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys. 

Palveluyksikön johtaja toimii yksikön vastuuhenkilönä ja on kokonaisvastuussa asiakkaiden yksilöllisistä palveluista ja niiden kehittämisestä. Muita vastuualueita ovat henkilöstö, talous, markkinointi ja sidosryhmäyhteistyö. Johtajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, alan tuntemusta sekä riittävää johtamistaitoa (Sosiaalihuoltolaki 1301/2014, 46 a §). Lisäksi edellytämme vähintään kolmen vuoden työkokemusta kehitysvamma-alalta. 

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. 

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen. 

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä - tätä mieltä on lähes jokainen työntekijämme. Lisäksi tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla. Lisätietoa Tukenasta työnantajana löytyy täältä: https://urly.fi/1e20

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 13.5.2019.
Ilmoitus vanhenee 2.6.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot toimitusjohtaja Päivi Kari, puh. 0207 713 503 tai varatoimitusjohtaja Jere Metsähonkala, puh. 0207 713 506
Työpaikan osoite Turuntie 27, 24240 SALO
Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 02.06.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) voit lähettää postitse tai sähköpostina 26.5.2019 mennessä:

KVPS Tukena Oy 
Minna Saarinen 
Pinninkatu 51, 
33100 Tampere 

sähköpostilla: 
hakemukset@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 13.05.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös