← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Palveluyksikön johtaja, KVPS Tukena Oy, Tukena Neliapila, Raisio

Palveluyksikön johtaja, KVPS Tukena Oy, Tukena Neliapila, Raisio

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Neliapilaan

PALVELUYKSIKÖN JOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tukena Neliapila tarjoaa asunnon sekä siihen liittyvän avun ja tuen 24 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle.

Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys.

Palveluyksikön johtaja toimii yksikön vastuuhenkilönä ja on kokonaisvastuussa asiakkaiden yksilöllisistä palveluista ja niiden kehittämisestä. Muita vastuualueita ovat henkilöstö, talous, markkinointi ja sidosryhmäyhteistyö. Johtajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, alan tuntemusta sekä riittävää johtamistaitoa (Sosiaalihuoltolaki 1301/2014, 46 a §). Lisäksi edellytämme vähintään kolmen vuoden työkokemusta kehitysvamma-alalta.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 24.1.2019.
Ilmoitus vanhenee 3.3.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.


Yhteystiedot toimitusjohtaja Päivi Kari, puh. 0207 713 503 tai varatoimitusjohtaja Jere Metsähonkala, puh. 0207 713 506
Työpaikan osoite Hietatie 1, 21220 RAISIO
Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 17.02.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) voit lähettää postitse tai sähköpostina 17.2.2019 mennessä:

KVPS Tukena Oy
Minna Saarinen
Pinninkatu 51,
33100 Tampere

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös