← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Palveluyksikön johtaja, KVPS Tukena OY, Tukena Kotaniitty, Jokioinen

Palveluyksikön johtaja, KVPS Tukena OY, Tukena Kotaniitty, Jokioinen

Haluatko olla mukana edistämässä hyvää elämää?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Kotaniittyyn Jokioisille palveluyksikön johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Tukena Kotaniityn palvelutoiminta alkaa helmikuussa 2020. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua, joka sisältää asukkaan tarvitseman yksilöllisen tuen, ohjauksen ja avustamisen - jokaisen on mahdollista elää omannäköistään, turvallista ja hyvää arkea. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys. 

Palveluyksikön johtaja toimii yksikön vastuuhenkilönä ja on kokonaisvastuussa asiakkaiden yksilöllisistä palveluista ja niiden kehittämisestä. Muita vastuualueita ovat henkilöstö, talous, markkinointi ja sidosryhmäyhteistyö. Johtajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa tutkintoa, alan tuntemusta sekä riittävää johtamisosaamista Sosiaalihuoltolaki 1301/2014, 46 a §). Lisäksi edellytämme työkokemusta kehitysvamma-alalta. 

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.
Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen. 

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä - tätä mieltä on lähes jokainen työntekijämme. Lisäksi tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla. Lisätietoa Tukenasta työnantajana löytyy täältä: https://urly.fi/1e20

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 9.10.2019.
Ilmoitus vanhenee 30.10.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Lisätietoja: palvelupäällikkö Marjo Hattunen marjo.hattunen@tukena.fi p. 0207 713 951
Työpaikan osoite Opintie 8, 31600 JOKIOINEN
Palkkaus Yksitt. sosiaalipalvelualan tes:n mukaan
Työkokemus yli 5 vuotta
Työ alkaa 01.12.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 30.10.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostilla 30.10.2019 mennessä:

KVPS Tukena Oy
Minna Saarinen
Pinninkatu 51
33100 Tampere

sähköpostilla:
hakemukset@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 07.10.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös