← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Palveluyksikön johtaja, KVPS Tukena OY, Tukena Koivumetsä, Lahti

Palveluyksikön johtaja, KVPS Tukena OY, Tukena Koivumetsä, Lahti

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Koivumetsään

PALVELUYKSIKÖN JOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Tukenan uusi palveluyksikkö valmistuu Lahteen Metsämaalle helmikuussa 2020 ja palvelutoiminta alkaa keväällä 2020. Tukena Koivumetsässä on kolme kotiryhmää, joissa kussakin on 5 asuntoa ja yhteistilat. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua, joka sisältää asukkaan tarvitseman yksilöllisen tuen, ohjauksen ja avustamisen - jokaisen on mahdollista elää omannäköistään, turvallista ja hyvää arkea. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys. 

Palveluyksikön johtaja toimii yksikön vastuuhenkilönä ja on kokonaisvastuussa asiakkaiden yksilöllisistä palveluista ja niiden kehittämisestä. Muita vastuualueita ovat henkilöstö, talous, markkinointi ja sidosryhmäyhteistyö. Johtajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, alan tuntemusta sekä riittävää johtamistaitoa (Sosiaalihuoltolaki 1301/2014, 46 a §). Lisäksi edellytämme vähintään kolmen vuoden työkokemusta kehitysvamma-alalta. Arvostamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. 

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen. 

Työ alkaa joulukuussa 2019 tai tammikuussa 2020 sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä - tätä mieltä on lähes jokainen työntekijämme. Lisäksi tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä valtakunnallisten verkostojemme kautta näköalapaikan kehitysvamma-alalla. Lisätietoa Tukenasta työnantajana löytyy täältä: https://urly.fi/1e20

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka. 

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 4.11.2019.
Ilmoitus vanhenee 5.12.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot lisätietoja toimitusjohtaja Päivi Kari, puh. 0207 713 503 tai varatoimitusjohtaja Jere Metsähonkala, puh. 0207 713 506 tai sähköpostilla info@tukena.fi
Työpaikan osoite Makarantie 10, 15230 LAHTI
Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan joulu- / tammikuussa
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 5.12.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostilla 19.11.2019 mennessä:

KVPS Tukena Oy
Minna Saarinen
Pinninkatu 51
33100 Tampere

sähköpostilla:
hakemukset@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 01.11.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös