← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaajia (lähihoitajia), 3 paikkaa, KVPS Tukena OY, Tukena Hopeanuoli, Harjavalta

Ohjaajia (lähihoitajia), 3 paikkaa, KVPS Tukena OY, Tukena Hopeanuoli, Harjavalta

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Hopeanuoleen Harjavaltaan OHJAAJIA 

eripituisiin työsuhteisiin. Tarjolla on myös keikkatyötä. Keikkatyöhön huomioimme myös alan opiskelijat. 

Tukena Hopeanuoli tarjoaa asunnon sekä siihen liittyvän avun ja tuen 11 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle. Hopeanuolessa on yksi asunto tilapäiseen asumiseen. Lisäksi tuotamme tukiasumisen, päivätoiminnan sekä henkilökohtaisen avun palveluita. 

Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys. 

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 153/2016). Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta. 

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 30.8.2019.
Ilmoitus vanhenee 22.9.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Palveluyksikön johtaja Elina Vainio (arkisin klo 9-15) tai elina.vainio@tukena.fi
Työpaikan osoite Palvelukatu 9, 29200 HARJAVALTA
Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika 3-vuorotyö, jaksotyö
Työn kesto 1 - 3 kk, 3 - 6 kk
Haku päättyy 22.09.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostina elina.vainio@tukena.fi 22.9.2019 mennessä.
Ilmoitus jätetty 29.08.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös