← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaajia/kesätyöntekijöitä, 3 paikkaa, KVPS Tukena OY, Pikkutulppaanin palvelukoti, Kauhava

Ohjaajia/kesätyöntekijöitä, 3 paikkaa, KVPS Tukena OY, Pikkutulppaanin palvelukoti, Kauhava

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

KVPS Tukena Oy on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Pikkutulppaaniin (Kauhava)

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Tukena Pikkutulppaani on erikoistunut autisminkirjon asiakkaiden palveluiden tarjoamiseen. Pikkutulppaani tarjoaa asiakkailleen asumisen- ja päivätoiminnan sekä tilapäishoidon palveluita. Autisminkirjon asiakkaille on tehty strukturoitu päivä- ja viikko-ohjelma, joka luo turvallisen rytmin elämälle. Kaikessa toiminnassa tavoitteena on omatoimisuuden tukeminen, aikuisuuteen kasvaminen, vuorovaikutuksen vahvistuminen ja yhteisöön kiinnittyminen. Alaikäisten tilapäishoito tarjoaa mahdollisuuden nuoren turvalliseen itsenäistymiseen. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys.

Ohjaajilta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa sosiaalialan tutkintoa (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä). Sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityä sosiaalihuollon ammattihenkilörekisteriin. Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Terhikki-rekisteriin. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Lisäksi tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) annetun lain mukaisesti.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen, Avekki toimintatapakoulutuksen suorittamisen ja hygieniapassin.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan ja kehittyvän työyhteisön, sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön.

KVPS Tukena Oy on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 23.1.2019.
Ilmoitus vanhenee 31.3.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Lisätietoja: Palveluyksikön johtaja Mervi Olli, p. 0207 713 687, mervi.olli@tukena.fi, http://www.tukena.fi
Työpaikan osoite Hanneksentie 3 A, 62200 KAUHAVA
Palkkaus Yksitt. sosiaalipalvelualan tes:n mukaan
Työn luonne kesätyö
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa 01.06.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaika 3-vuorotyö
Työn kesto 1 - 3 kk
Haku päättyy 31.03.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV:t (ei todistusjäljennöksiä) pyydetään toimittamaan 31.3.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mervi.olli@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 22.01.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös