← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaajia/henkilökohtaisia avustajia, 4 paikkaa, KVPS Tukena OY, Tukena Tulppaanikoti, Tampere

Ohjaajia/henkilökohtaisia avustajia, 4 paikkaa, KVPS Tukena OY, Tukena Tulppaanikoti, Tampere

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

KVPS Tukena Oy on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Tukena Tulppaanikoti tarjoaa lyhytaikaishoitoa ja henkilökohtaista apua erityistä tukea tarvitseville lapsille ja aikuisille. Olemme henkilökohtaisen avustajatoiminnan palvelusetelituottaja.

Haemme nyt Tukena Tulppaanikotiin

OHJAAJIA/HENKILÖKOHTAISIA AVUSTAJIA

kesätyöhön sekä eri mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Haemme myös tuntityöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin.

Hakukelpoisuus: Haemme ensisijaisesti Sote-alan tutkinnon suorittaneita tai opiskeluiden loppuvaiheessa olevia lähihoitajia. Arvostamme läsnäolevaa kohtaamisen taitoa. Kokemus ohjaustyöstä katsotaan eduksi.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) annetun lain mukaisesti.

 
Työssä edellytetään itsenäistä ja sitoutunutta työotetta. Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Eduksi on kokemus erityistä tarvitsevien lasten kanssa toimimisesta ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaaminen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön.

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 7.3.2019.
Ilmoitus vanhenee 29.3.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Tiedustelut sähköpostilla palvelukodin johtajalta, Mia Kajosmäki, mia.kajosmaki@tukena.fi
Työpaikan osoite Elementinpolku 19, 33720 TAMPERE
Palkkaus yksityisen sosiaalipalv.alan TES
Työn luonne kesätyö
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika 3-vuorotyö
Työn kesto 3 - 6 kk, vaihtelee sopimuksen mukaan
Haku päättyy 29.03.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) sähköpostina 29.3.2019 mennessä (tai sopivien henkilöiden löydyttyä) sähköpostilla mia.kajosmaki(at)tukena.fi, aihe sähköpostiin: määräaikainen työntekijä
Ilmoitus jätetty 05.03.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös