← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaajia, 8 paikkaa, KVPS Tukena OY, Tukena Kultasiipi, Jyväskylä

Ohjaajia, 8 paikkaa, KVPS Tukena OY, Tukena Kultasiipi, Jyväskylä

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä Tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Kultasiipeen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

VASTAAVAA OHJAAJAA
2 OHJAAJAA (AMK)
6 OHJAAJAA

Tukena Kultasiipi on kesäkuussa valmistuva uusi yksikkömme, joka tarjoaa kodin 7 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle lapselle. Palvelumme lähtökohtana on lapsen kokonaisvaltaisen tuen ja turvallisen kodin takaaminen. Toimimme läheisessä yhteistyössä vanhempien sekä lapsen muiden verkostojen kanssa.

  
Vastaavalta ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoa tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta.

Ohjaajalta, AMK edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoa tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta.

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 153/2016). Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) annetun lain mukaisesti.

Haussa huomioidaan myös oppilaitoksista valmistuvat. Tutkinnon oltava suoritettuna 1.8.2019 mennessä.

Arvostamme työkokemusta erityistä tukea tarvitsevan lapsen kanssa tehtävästä työstä sekä osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 26.4.2019.
Ilmoitus vanhenee 19.5.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Lisätietoja: palveluyksikön johtaja Riina Göös, 040 668 3252 (arkisin klo 9-15) tai riina.goos@tukena.fi
Työpaikan osoite Palstatie 10, 40520 JYVÄSKYLÄ
Palkkaus Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa
Työaika 3-vuorotyö, vastaava ohjaaja pääsääntöisesti päivätyö, ohjaaja 3-vuorotyö
Työn kesto yli 12 kuukautta, vakituinen työsuhde
Haku päättyy 19.05.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) sähköpostina 19.5.2019 mennessä osoitteeseen riina.goos@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 25.04.2019
 

Takaisin ylös