← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaajia, 7 paikkaa, KVPS Tukena OY, Tukena Päivänsäde, Jyväskylä

Ohjaajia, 7 paikkaa, KVPS Tukena OY, Tukena Päivänsäde, Jyväskylä

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä Tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Päivänsäteeseen

2 OHJAAJAA (AMK) ja 5 OHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tukena Päivänsäde tarjoaa kodin 31 kehitysvammaiselle ja erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle. Palvelumme lähtökohtana on asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja yksilöllisen elämän tukeminen.

   
Ohjaajalta, AMK, edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoa tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta.

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 153/2016). Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) annetun lain mukaisesti.

Haussa huomioidaan myös oppilaitoksista valmistuvat. Tutkinnon oltava suoritettuna 1.8.2019 mennessä.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 26.4.2019.
Ilmoitus vanhenee 19.5.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Lisätietoja antaa palveluyksikön johtaja: Marko Ahlström, 0207 713 571 (arkisin klo 9-15), marko.ahlstrom@tukena.fi
Työpaikan osoite Palstatie 8, 40520 JYVÄSKYLÄ
Palkkaus Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa
Työaika 3-vuorotyö, jaksotyö
Työn kesto yli 12 kuukautta, vakituinen työsuhde
Haku päättyy 19.05.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) sähköpostina 19.5.2019 mennessä
marko.ahlstrom@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 25.04.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös