← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaaja, Tukena Katariina, Tukena Moikoinen ja Tukena Poppeli, Turku

Ohjaaja, Tukena Katariina, Tukena Moikoinen ja Tukena Poppeli, Turku

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille – tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

TEHTÄVÄNKUVAUS

Haemme Tukena Katariinaan, Tukena Moikoisiin ja Tukena Poppeliin ohjaajia määräaikaisiin työsuhteisiin kesälomasijaisiksi. Katariina, Moikoinen ja Poppeli tarjoavat asuntoja sekä niihin liittyvän avun ja tuen kehitysvammaisille tai erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys.

KELPOISUUSEHDOT

Ohjaaja: Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 153/2016). Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta. Muut ehdot: Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki- rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

EDUKSI KATSOTTAVAT ASIAT

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 11.2.2019.
Ilmoitus vanhenee 10.3.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot: Palveluyksiköiden johtaja, Anne Arppe, 0404808863, sähköposti
anne.arppe@tukena.fi
Työpaikan osoite: Meriläistentie 1, Turku
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan
Työkokemus: 0-5 vuotta
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: jaksotyö (3-vuorotyo)
Työn kesto: 0-3kk/kesätyö
Haku päättyy: 10.3.2019
Jätä hakemus: Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostina 10.3.2019 mennessä
Tukena Katariina
Anne Arppe
Meriläistentie 1 C
20740 Turku
sähköpostilla: anne.arppe@tukena.fi

Takaisin ylös