← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaaja (sosiaaliala), KVPS Tukena OY, Tukena Kesäheinä, Kajaani

Ohjaaja (sosiaaliala), KVPS Tukena OY, Tukena Kesäheinä, Kajaani

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

KVPS Tukena Oy on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Kesäheinään OHJAAJAA määräaikaiseen (sijaisuus) työsuhteeseen.

Kesäheinä tarjoaa asunnon sekä siihen liittyvän avun ja tuen 12 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys.

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 153/2016). Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä sosiaalihuollon ammattihenkilörekisteriin. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa muun mahdollisen erityisosaamisen sekä voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

KVPS Tukena Oy on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 31.12.2018.
Ilmoitus vanhenee 13.1.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.


Yhteystiedot Lisätietoja antaa: Palveluyksikön johtaja Katja Määttä
0207 713 660 (arkisin klo 9-15), katja.maatta@tukena.fi
http://www.tukena.fi
Työpaikan osoite Uitontie 6, 87200 KAJAANI
Palkkaus yksit. sosiaalipalvelualan tes:n mukaan
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan helmikuun alussa
Työaika 3-vuorotyö
Työn kesto 6 - 12 kk
Haku päättyy 13.01.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostina 13.1.2019 mennessä KVPS Tukena Oy Kesäheinän palvelukoti Katja Määttä, Uitontie 6
87200 Kajaani

sähköpostilla: katja.maatta@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 31.12.2018
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös