← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaaja, KVPS Tukena OY, Tukena Pappilanpuisto, Tampere

Ohjaaja, KVPS Tukena OY, Tukena Pappilanpuisto, Tampere

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

KVPS Tukena Oy on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Pappilanpuistoon (Tampere)

OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tukena Pappilanpuisto tarjoaa 15 kehitysvammaiselle aikuiselle ympärivuorokautista asumispalvelua kunkin asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys.

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta. Sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan ja kehittyvän työyhteisön, sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

KVPS Tukena Oy on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 16.5.2019.
Ilmoitus vanhenee 29.5.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.


Yhteystiedot Lisätietoja antaa palveluyksikön johtaja: Kati Mikkola, p. 0207 713 771, kati.mikkola@tukena.fi, http://www.tukena.fi
Työpaikan osoite Kourutaltankatu 2 C 73, 33560 TAMPERE
Palkkaus tes:n mukaan
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika 3-vuorotyö
Työn kesto 6 - 12 kk, ainakin vuoden 2019 loppuun
Haku päättyy 29.05.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV:t (ei todistusjäljennöksiä) pyydetään toimittamaan 29.5.2019 mennessä sähköpostilla kati.mikkola@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 15.05.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös