← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaaja, KVPS Tukena OY, Tukena Pappilanpuisto, Tampere

Ohjaaja, KVPS Tukena OY, Tukena Pappilanpuisto, Tampere

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

KVPS Tukena Oy on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Pappilanpuistoon (Tampere)

OHJAAJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Tukena Pappilanpuiston asumispalvelut tarjoaa 15 kehitysvammaiselle aikuiselle asumispalvelua kunkin asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys.

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa sosiaalialan tutkintoa (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä). Sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä sosiaalihuollon ammattihenkilörekisteriin. Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Terhikki-rekisteriin.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan ja kehittyvän työyhteisön, sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

KVPS Tukena Oy on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 5.12.2018.
Ilmoitus vanhenee 19.12.2018.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Lisätietoja antaa palveluyksikön johtaja: Kati Mikkola, p. 0207 713 771, kati.mikkola@tukena.fi, http://www.tukena.fi
Työpaikan osoite Kourutaltankatu 2 C 73, 33560 TAMPERE
Palkkaus yksityisen sos.palv.alan TES
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika 3-vuorotyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 19.12.2018
Jätä hakemus Hakemukset ja CV:t (ei todistusjäljennöksiä) pyydetään toimittamaan 19.12.2018 mennessä sähköpostilla kati.mikkola@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 05.12.2018
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös