← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaaja, KVPS Tukena OY, Tukena Lamminranta, Forssa

Ohjaaja, KVPS Tukena OY, Tukena Lamminranta, Forssa

Haluatko olla mukana edistämässä hyvää elämää?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Lamminrantaan 

OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen (6-12 kk).

Tukena Lamminranta tarjoaa asunnon sekä siihen liittyvän avun ja tuen 15 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys.

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 153/2016). Otamme huomioon myös alan opiskelijat.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröitynä sosiaalihuollon ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen. 

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 4.10.2019.
Ilmoitus vanhenee 27.10.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.


Yhteystiedot Palveluyksikön johtaja Elina Eskola-Rantanen, 0207 713 721 (arkisin klo 9-15), elina.eskola-rantanen@tukena.fi
Työpaikan osoite Kujalankatu 1, 30100 FORSSA
Palkkaus Yksitt. sosiaalipalvelualan tes:n mukaan
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika 3-vuorotyö
Työn kesto 6 - 12 kk
Haku päättyy 27.10.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostina 27.10.2019 mennessä: 

KVPS Tukena Oy
Lamminrannan asumispalvelut
Elina Eskola-Rantanen
Kujalankatu 1
30100 Forssa


sähköpostilla: elina.eskola-rantanen@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 03.10.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös