← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaaja, KVPS Tukena OY, Tukena Hirvinummi, Kurikka

Ohjaaja, KVPS Tukena OY, Tukena Hirvinummi, Kurikka

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Hirvinummeen Kurikkaan

OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tukena Hirvinummi tarjoaa palveluasumista 22:lle kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle. Lisäksi tuotamme päivätoimintaa, henkilökohtaista apua, tukiasumista, lyhytaikaishoitoa asiakkaan kotiin sekä lasten ryhmätilapäishoitoa. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys. 

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa sosiaalialan tutkintoa (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä). Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. 

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Lisäksi tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä valtakunnallisten verkostojemme kautta näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 14.8.2019.
Ilmoitus vanhenee 31.8.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Lisätietoja arkisin klo 9-15: palveluyksikön johtaja Jyrki Kariluoma puh. 0207 713 606, jyrki.kariluoma@tukena.fi, www.tukena.fi
Työpaikan osoite Muurimäentie 4, 61300 KURIKKA
Palkkaus Yksitt. sosiaalipalvelualan tes:n mukaan
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika 3-vuorotyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 31.08.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostina 31.8.2019 mennessä:

Tukena Hirvinummi
Jyrki Kariluoma
Muurimäentie 4
61300 Kurikka

sähköpostilla: jyrki.kariluoma@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 13.08.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös