← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaaja, KVPS Tukena OY, Tukena Hirvinummi, Kurikka

Ohjaaja, KVPS Tukena OY, Tukena Hirvinummi, Kurikka

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Hirvinummeen Kurikkaan

OHJAAJAA, AMK

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tukena Hirvinummi tarjoaa palveluasumista 22:lle kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle. Lisäksi tuotamme päivätoimintaa, henkilökohtaista apua, tukiasumista sekä lasten ryhmätilapäishoitoa Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys.

Ohjaaja AMK:lta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoa tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista ja rikosrekisteri ote lasten kanssa työskentelyyn. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 21.12.2018.
Ilmoitus vanhenee 15.1.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Lisätietoja antaa:
palveluyksikön johtaja Jyrki Kariluoma 0207 713 606, jyrki.kariluoma@tukena.fi,
Työpaikan osoite Muurimäentie 4, 61300 KURIKKA
Palkkaus yksityisen sos.palv.alan tes
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työaika 3-vuorotyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 15.01.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV:t (ei todistusjäljennöksiä) voi lähettää 15.1.2019 mennessä sähköpostiin jyrki.kariluoma@tukena.fi tai osoitteeseen:
KVPS Tukena Oy/ Hirvinummi
Jyrki Kariluoma Muurimäentie 4
61300 Kurikka
Ilmoitus jätetty 21.12.2018
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös