← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaaja, KVPS Tukena OY, Tukena Aurinkolinna, Espoo

Ohjaaja, KVPS Tukena OY, Tukena Aurinkolinna, Espoo

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

KVPS Tukena Oy on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Aurinkolinnaan Espooseen

OHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tukena Aurinkolinna tarjoaa asunnon sekä siihen liittyvän avun ja tuen 20 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle.

Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys.

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 153/2016). Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja vähintään yhden vuoden työkokemusta vammaispalveluista.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Osaamista puhetta tukevista ja korvaavista kommunikaatiomenetelmistä. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 7.1.2019.
Ilmoitus vanhenee 27.1.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Palveluyksikön johtaja Sanna Mohsen 0207 713861 (arkisin klo 9-15), sanna.mohsen@tukena.fi
Työpaikan osoite Korpraalintie 2, 02680 ESPOO
Palkkaus tes:n mukaan
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työaika 3-vuorotyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 20.01.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV:t (ei todistusjäljennöksiä) pyydetään toimittamaan 20.1.2019 mennessä sähköpostilla hakemukset@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 07.01.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös