← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaaja, KVPS Tukena OY, Masku

Ohjaaja, KVPS Tukena OY, Masku

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ? 

KVPS Tukena Oy on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää. 

Haemme Varsinais-Suomeen Tukena Metsälinnaan, Tukena Neliapilaan, Tukena Suovuoreen ja Tukena Tulppaanipolkuun yhtä yhteistä 

OHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Ohjaajan työaika jakaantuu neljän yksikön kesken ollen noin 25% yksikköä kohden. Ohjaajan esimiehenä toimii Tukena Metsälinnan johtaja. 

Yksiköt tarjoavat kehitysvammaisille aikuisille ympärivuorokautista asumispalvelua kunkin asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Tukena Neliapila ja Tukena Suovuori tuottavat lisäksi tilapäisasumisen palvelua. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys. 

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa sosiaalialan tutkintoa (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä). Sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityä sosiaalihuollon ammattihenkilörekisteriin. Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Terhikki-rekisteriin. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen. 

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen, Avekki toimintatapakoulutuksen suorittamisen ja hygieniapassin. 

Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TESin mukaan (palkkaluokka G20).

KVPS Tukena Oy on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka. 

Työpaikan osoite: 
Tukena Metsälinna, Keskuskaari 9, 21250 Masku 
Tukena Neliapila, Hietatie 1, 2120 Raisio 
Tukena Suovuori, Suopellonkatu 13, 21110 Naantali 
Tukena Tulppaanipolku, Tulppaanipolku 21, 21280 Turku

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 10.9.2019.
Ilmoitus vanhenee 23.9.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Palvelupäällikkö Taru Liimatta, sähköposti: taru.liimatta@tukena.fi puh: 0207713754
Työpaikan osoite Keskuskaari 9, 21250 MASKU
Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa 15.10.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaika 3-vuorotyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 23.09.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) sähköpostina 23.9.2019 mennessä: riikka.oksanen@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 09.09.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös