← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaaja/hoitaja (sosiaaliala), KVPS Tukena OY, Tukena Citytulppaani, Helsinki

Ohjaaja/hoitaja (sosiaaliala), KVPS Tukena OY, Tukena Citytulppaani, Helsinki

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

KVPS Tukena Oy on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Tukena Citytulppaani hakee nyt

OHJAAJAA/HOITAJAA tuntipalkkaiseen keikkatyöhön.

Tukena Citytulppaani tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille huoltajan levon tai loman vuoksi.

Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys. Ohjaaja vastaa asiakkaiden hoidosta ja ohjauksesta asiakaslähtöisesti yhteistyössä muun henkilöstön kanssa.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 153/2016).

Edellytämme hakijalta kokemusta kehitysvammaisten, autististen ja muiden erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa työskentelystä. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa ratkaisukeskeisesti.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) annetun lain mukaisesti. Lisäksi tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

KVPS Tukena Oy on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 23.8.2018.

Yhteystiedot Raili Koivukangas, palveluyksikön johtaja
puh. 0207 713 461 (arkisin klo 8-15), raili.koivukangas@tukena.fi
Työpaikan osoite Ränkitie 5, 00750 HELSINKI
Palkkaus Yksitt. sosiaalipalvelualan tes:n mukaan
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika 3-vuorotyö, tuntityö, painottuen iltoihin sekä viikonloppuihin
Työn kesto 6 - 12 kk, tuntityö
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostina:

KVPS Tukena Oy
Raili Koivukangas
Citytulppaani
Ränkitie 5
00750 Helsinki

raili.koivukangas@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 23.08.2018
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös