← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaaja (AMK), KVPS Tukena OY, Tukena Kultasiipi, Jyväskylä

Ohjaaja (AMK), KVPS Tukena OY, Tukena Kultasiipi, Jyväskylä

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä Tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Kultasiipeen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

OHJAAJAA (AMK)

Tukena Kultasiipi tarjoaa kodin sekä hoivaa ja huolenpitoa seitsemälle kehitysvammaiselle ja erityistä tukea tarvitsevalle lapselle ja nuorelle. Palvelumme lähtökohtina ovat perheiden kanssa tehtävä yhteistyö sekä lapsen osallisuuden ja yksilöllisyyden vahvistaminen. 

Ohjaajalta, AMK edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoa tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta. 

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) annetun lain mukaisesti.

Arvostamme kokemusta erityistä tukea tarvitsevan lasten ja nuorten kanssa tehtävästä työstä sekä asiakkaan osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Katsomme eduksi sairaanhoitajan tutkinnon sekä työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä - tätä mieltä on lähes jokainen työntekijämme. Lisäksi tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä valtakunnallisten verkostojemme kautta näköalapaikan kehitysvamma-alalla. Lisätietoa Tukenasta työnantajana löytyy täältä: https://urly.fi/1e20

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 8.8.2019.
Ilmoitus vanhenee 18.8.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Lisätietoja: palveluyksikön johtaja Riina Göös, 040 668 3252 (arkisin klo 9-15) tai riina.goos@tukena.fi
Työpaikan osoite Palstatie 10, 40520 JYVÄSKYLÄ
Palkkaus Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika 3-vuorotyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 18.08.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) sähköpostina 18.8.2019 mennessä osoitteeseen riina.goos@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 08.08.2019
 

Takaisin ylös