← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaaja (AMK), KVPS Tukena OY, Tukena Jokekoti, Veteli

Ohjaaja (AMK), KVPS Tukena OY, Tukena Jokekoti, Veteli

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä Tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolilla Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Jokekotiin (Veteli) Ohjaajaa (AMK) vakituiseen työsuhteeseen.

Tukena Jokekoti tarjoaa 18 kehitysvammaiselle ja erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle ympärivuorokautista asumispalvelua. Palvelumme lähtökohtana ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja asiakaslähtöisyys. 

Ohjaajalta (AMK) edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoa tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta. 

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröitynä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröitynä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. 

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen. 

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta ja -koulutusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 -kurssitodistuksen ja hygieniapassin. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla. 

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 11.9.2019.
Ilmoitus vanhenee 27.9.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.


Yhteystiedot Lisätietoja: Palveluyksikön johtaja Tanja Tikkakoski, 040-7534009 (arkisin klo 9-15), tanja.tikkakoski@tukena.fi
Työpaikan osoite Pallotie 16, 69700 VETELI
Palkkaus Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika 3-vuorotyö
Työn kesto yli 12 kuukautta, vakituinen työsuhde
Haku päättyy 27.09.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostina 27.9.2019 mennessä:
Tukena Jokekoti
Tanja Tikkakoski
Pallotie 16
69700 Veteli
sähköpostilla: tanja.tikkakoski@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 11.09.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös