← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaaja, 3 paikkaa, KVPS Tukena OY, Tukena Päivänsäde, Jyväskylä

Ohjaaja, 3 paikkaa, KVPS Tukena OY, Tukena Päivänsäde, Jyväskylä

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Päivänsäteeseen Jyväskylään

OHJAAJIA eri pituisiin sijaisuuksiin sekä tuntityöhön.

Tukena Päivänsäde tarjoaa palveluasumista 32:lle (24+8) kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle. Lisäksi tuotamme päivätoimintaa, henkilökohtaista apua, tukiasumista ja tilapäisasumista. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys. 

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa sosiaalialan tutkintoa (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä). Sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityä sosiaalihuollon ammattihenkilöiden JulkiSuosikki- rekisteriin ja vastaavasti terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä JulkiTerhikki- rekisteriin. Sijaisuuksiin huomioimme myös alan opiskelijat. 

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin. Tehtävään valitulla tulee olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 2.9.2019.
Ilmoitus vanhenee 30.9.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Lisätietoja antaa palveluyksikön johtaja: Marko Ahlström, 0207 713 571 (arkisin klo 9-15), marko.ahlstrom@tukena.fi
Työpaikan osoite Palstatie 8, 40520 JYVÄSKYLÄ
Palkkaus Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika 3-vuorotyö
Työn kesto 1 - 3 kk, eri pituisia sijaisuuksia sekä tuntityötä
Haku päättyy 30.09.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) sähköpostina 30.9.2019 mennessä
marko.ahlstrom@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 30.08.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös