← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaaja, 2 paikkaa, KVPS Tukena OY, Tukena Pikkutulppani, Kauhava

Ohjaaja, 2 paikkaa, KVPS Tukena OY, Tukena Pikkutulppani, Kauhava

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

KVPS Tukena Oy on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Pikkutulppaaniin Kauhavalle

kahta OHJAAJAA määräaikaisiin sijaisuuksiin. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan niin pian kuin mahdollista. Toinen sijaisuus jatkuu 30.9.2020 saakka ja toinen 31.12.2020 saakka. 

Tukena Pikkutulppaani on erikoistunut autisminkirjon asiakkaiden palveluiden tarjoamiseen. Pikkutulppaani tarjoaa asiakkailleen asumisen- ja päivätoiminnan palveluita. Autisminkirjon asiakkaille on tehty strukturoitu päivä- ja viikko-ohjelma, joka luo turvallisen rytmin elämälle. Kaikessa toiminnassa tavoitteena on omatoimisuuden tukeminen, aikuisuuteen kasvaminen, vuorovaikutuksen vahvistuminen ja yhteisöön kiinnittyminen. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys. 

Ohjaajilta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa sosiaalialan tutkintoa (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä). Sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityä sosiaalihuollon ammattihenkilörekisteriin. Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Terhikki-rekisteriin. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen. Lisäksi tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) annetun lain mukaisesti. 

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Eduksi katsomme myös aikaisemman kokemuksen autisminkirjon asiakkaiden kanssa työskentelystä sekä työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen, Avekki toimintatapakoulutuksen suorittamisen ja hygieniapassin. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla. 

KVPS Tukena Oy on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 29.10.2019.
Ilmoitus vanhenee 10.11.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Lisätietoa palveluyksikön johtaja Johanna Kariluoma, puh. 020 7713687, 
johanna.kariluoma@tukena.fi
Työpaikan osoite Hanneksentie 3 A, 62200 KAUHAVA
Palkkaus yksityisen sos.palv.alan tes
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Mahdollisimman pian
Työaika 3-vuorotyö
Työn kesto 6 - 12 kk, toinen 30.9.2020 asti ja toinen 31.12.2020 asti
Haku päättyy 10.11.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV:t (ei todistusjäljennöksiä) pyydetään toimittamaan viimeistään 10.11.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen johanna.kariluoma@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 29.10.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös