← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaaja, 2 paikkaa, KVPS Tukena OY, Tukena Kultakangas, Kankaanpää

Ohjaaja, 2 paikkaa, KVPS Tukena OY, Tukena Kultakangas, Kankaanpää

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Kultakankaalle

kahta OHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tukena Kultakangas tarjoaa asunnon sekä siihen liittyvän avun ja tuen 15 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle. Lisäksi tarjoamme tukiasumisen palvelua itsenäisesti asuville kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille sekä henkilökohtaisen avun palveluita vapaa-ajalle.

Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys.

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 153/2016). Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

Hakijoita haastatellaan jo ennen hakuajan päättymistä.

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 3.5.2019.


Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palveluyksikön johtaja Anna Sippola, p. 0207 713 821 (arkisin 9-15) tai anna.sippola@tukena.fi
Työpaikan osoite
Kelankaari 6, 38700 KANKAANPÄÄ
Palkkaus
Yksitt. sosiaalipalvelualan tes:n mukaan
Työkokemus
1-5 vuotta
Työ alkaa
toukokuussa tai sopimuksen mukaan
Työaika
3-vuorotyö
Työn kesto
yli 12 kuukautta
Jätä hakemus
Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostina:
Tukena Kultakangas Anna Sippola
Kelankaari 6
38700 Kankaanpää
sähköpostilla: anna.sippola@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 02.05.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös