← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Ohjaaja, 2 paikkaa, KVPS Tukena OY, Tukena Citytulppaani lyhytaikaishoitokoti, Helsinki

Ohjaaja, 2 paikkaa, KVPS Tukena OY, Tukena Citytulppaani lyhytaikaishoitokoti, Helsinki

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

KVPS Tukena Oy on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Tukena Citytulppaani lyhytaikaishoitokoti (Helsinki) hakee nyt 

2 OHJAAJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Tukena Citytulppaani tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille huoltajan levon tai loman vuoksi. Ohjaaja vastaa asiakkaiden hoidosta ja ohjauksesta asiakaslähtöisesti yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. 

Ohjaajalta edellytämme vähintään sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa, esim.lähihoitaja tai alan opiskelija (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 153/2016). 

Edellytämme hakijalta kokemusta kehitysvammaisten, autististen ja muiden erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa työskentelystä. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa ratkaisukeskeisesti.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. 

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) annetun lain mukaisesti. 

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla. 

KVPS Tukena Oy on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 18.7.2019.
Ilmoitus vanhenee 31.8.2019.

Yhteystiedot Raili Koivukangas, palveluyksikön johtaja
puh. 0207 713 461 (arkisin klo 8-15), raili.koivukangas@tukena.fi
Työpaikan osoite Ränkitie 5, 00750 HELSINKI
Palkkaus Yksitt. sosiaalipalvelualan tes:n mukaan
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika 3-vuorotyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 11.08.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostina 11.8.2019 mennessä:

KVPS Tukena Oy
Raili Koivukangas
Citytulppaani
Ränkitie 5
00750 Helsinki

raili.koivukangas@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 17.07.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös