← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Asumisen avustaja, KVPS Tukena OY, Tukena Jokekoti, Veteli

Asumisen avustaja, KVPS Tukena OY, Tukena Jokekoti, Veteli

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä Tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolilla Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Jokekotiin 

ASUMISEN AVUSTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Tukena Jokekoti tarjoaa 18 kehitysvammaiselle ja erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle ympärivuorokautista asumispalvelua. Palvelumme lähtökohtana ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja asiakaslähtöisyys. 

Asumisen avustajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi hoiva-avustajan koulutus. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta. 

Asumisen avustaja huolehtii tilojen puhtaanapidosta sekä ohjaa ja avustaa asiakkaita omien asuntojen siivouksessa. Asumisen avustaja osallistuu myös muuhun asiakkaiden päivittäiseen avustamiseen ja ohjaamiseen sekä keittiötöihin. 

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen. 

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta ja -koulutusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 -kurssitodistuksen ja hygieniapassin. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä näköalapaikan kehitysvamma-alalla. 

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 14.8.2019.
Ilmoitus vanhenee 29.8.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Lisätietoja antaa palveluyksikön johtaja: Tanja Tikkakoski, p. 040-7534 009 (arkisin 9-15), tanja.tikkakoski@tukena.fi
Työpaikan osoite Pallotie 16, 69700 VETELI
Palkkaus yksityisen sos.palv.alan TES
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö, päivätyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 29.08.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostina 29.8.2019 mennessä:
Tukena Jokekoti
Tanja Tikkakoski
Pallotie 16
69700 Veteli
sähköpostilla: tanja.tikkakoski@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 13.08.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös