← Avoimet työpaikat / avoin hakemus

Asumisen avustaja (keittiötyöntekijä), KVPS Tukena OY, Tukena Pikkutulppani, Kauhava

Asumisen avustaja (keittiötyöntekijä), KVPS Tukena OY, Tukena Pikkutulppani, Kauhava

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

KVPS Tukena Oy on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Pikkutulppaaniin (Kauhava)

ASUMISEN AVUSTAJAA (keittiötyöntekijä) aluksi vuoden määräajalle ja työ jatkuu mahdollisesti toistaiseksi voimassa olevana määräajan jälkeen.

Tukena Pikkutulppaani on erikoistunut autisminkirjon asiakkaiden palveluiden tarjoamiseen. Pikkutulppaani tarjoaa asiakkailleen asumisen- ja päivätoiminnan palveluita. Autisminkirjon asiakkaille on tehty strukturoitu päivä- ja viikko-ohjelma, joka luo turvallisen rytmin elämälle. Kaikessa toiminnassa tavoitteena on omatoimisuuden tukeminen, aikuisuuteen kasvaminen, vuorovaikutuksen vahvistuminen ja yhteisöön kiinnittyminen. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys. 

Keittiötyöntekijältä edellytämme oma-aloitteista ja asiakaspalvelu henkistä työotetta sekä hygieniapassia. Työtehtäviin kuuluu keittiön avustavat työtehtävät, ruuan esille laitto, astiahuollosta huolehtiminen, keittiön ja ruokasalin siistiminen, muut avustavat tehtävät ym. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen. Lisäksi tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) annetun lain mukaisesti. 

KVPS Tukena Oy on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Hakeminen

Ilmoitus lisätty 29.10.2019.
Ilmoitus vanhenee 10.11.2019.

Työpaikan hakuaika on umpeutunut.

Yhteystiedot Lisätietoa antaa palveluyksikön johtaja Johanna Kariluoma, puh. 020 7713687, 
johanna.kariluoma@tukena.fi
Työpaikan osoite Hanneksentie 3 A, 62200 KAUHAVA
Palkkaus yksityisen sos.palv.alan tes
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta, vuoden määräaikaisuus, mahdollisesti pidempi
Haku päättyy 10.11.2019
Jätä hakemus Hakemukset ja CV:t (ei todistusjäljennöksiä) pyydetään toimittamaan viimeistään 10.11.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen johanna.kariluoma@tukena.fi
Ilmoitus jätetty 29.10.2019
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös