Laatu

Tukenalla on Inspecta Sertifiointi Oy:n myöntämä ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti

Inspecta Sertifiointi Oy myönsi vuonna 2018 KVPS Tukena Oy:lle ISO 9001:2015 -laatusertifikaatin. Sertifikaatti sisältää Tukenan hallinnon, johtamisjärjestelmän ja tukipalvelut sekä asumispalvelut, päiväaikaisen toiminnan palvelut ja lyhytaikaishoidon palvelut seuraavissa palveluyksiköissä: Tukena Kaislaranta, Tukena Martinkaari, Tukena Metsälinna, Tukena Pappilanpuisto, Tukena Sinikello ja Tukena Citytulppaani. Sertifikaatti laajennetaan koskemaan kaikkia Tukenan yksiköitä vuoden 2019 aikana.

ISO 9001:2015 -sertifikaatti on tunnustus laadukkaasta toiminnasta. Työskentelemme yhteisesti sovittujen arvojen ja toimintaperiaatteiden mukaisesti, ja olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme edelleen tavoitteidemme mukaisesti. Sertifikaatti on voimassa kerrallaan kolme vuotta ja edellyttää voimassaoloaikana vuosittain toteutettavia ulkoisia arviointeja. Tämän lisäksi arvioimme toimintaamme säännöllisesti sisäisillä auditoinneilla.

 

Laatupolitiikka – hyvän palvelun periaatteet


Meillä Tukenassa laatu tarkoittaa sitä, että jokainen tukenalainen työskentelee perustehtävän, vision sekä arvojen ja näistä johdettujen periaatteiden mukaisesti. Tämä on sitoutumisemme laatuun.

Strategiset tavoitteemme ovat meidän jokaisen työn laatutavoitteet.

Laadunhallinnan periaatteet on kuvattu toimintajärjestelmässämme, joka täyttää ISO 9001:2015 -standardin vaatimukset ja kansalliset vaatimukset. Toimintajärjestelmä kattaa Tukenan koko toiminnan.

Toimintajärjestelmä on kuvaus parhaista toimintatavoistamme. Tätä kuvausta jatkuvasti ylläpidämme ja parannamme.

Takaisin ylös