← Tukena yrityksenä

KVPS Tukena Oy on yhteiskunnallinen yritys

KVPS Tukena Oy on yhteiskunnallinen yritys

Tukenalle on myönnetty Yhteiskunnallisen yritys -merkin käyttöoikeus 3.12.2014.

Yhteiskunnallisen yrityksen merkki on osoitus, että olemme tuottamassa yhteiskunnallista hyvää.

Tarjoamme kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville ihmisille monipuolisia palveluita.

Lisäämme asiakkaidemme hyvinvointia. Toimintamme perustuu yksilölähtöiseen ajatteluun ja asiakkaiden osallisuuden vahvistamiseen.

Toimintamme ei perustu lyhytnäköiseen taloudellisen voiton tavoitteluun. Käytämme suurimman osan voitostamme yhteiskunnallisen hyvän tuottamiseen joko kehittämällä omaa toimintaamme tai lahjoittaen sen toiminta-ajatuksemme mukaisesti.

Liiketoimintamme on avointa, läpinäkyvää ja vastuullista.

Olemme mukana hyvässä elämässä. Teemme työtä, jolla on merkitystä.


Arvolupaus-kampanja

Olemme mukana Yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry:n tänään alkaneessa Arvolupaus-kampanjassa. Olemme kesän aikana suunnitelleet ja toteuttaneet oman Arvolupaus-videomme yhteistyössä Arvoliiton ja videotuotantoyhtiö Kreatoksen kanssa. Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja KVPS Tukena Oy:n yhteinen Arvolupaus-video on juuri julkaistu!

Arvolupaus on jäsenten allekirjoittama eettisyystakuu, joka osoittaa vahvan, julkisen sitoumuksen arvopohjaiseen, vastuulliseen liiketoimintaan. Jotta lupaus ei jää tyhjäksi puheeksi, videokampanja tekee näkyväksi ARVO-lupauksen toteutumisen yhteiskunnallisten yritysten käytännön arjessa.

Lisätietoa Arvolupauksestamme ARVO ry:n ja KVPS:n verkkosivuilla:

https://arvoliitto.fi/arvolupaus/vastuu-ihmisesta-ja-ymparoivasta-yhteiskunnasta-kehitysvammaisten-palvelusaatio-ja-kvps-tukena-oy/


Arvolupaus-videomme on kuvattu Aurinkolinnassa ja se kuvaa yhden asukkaan, Joonas Rasisen, arkea. Video kertoo, kuinka viemme arvomme arkeen ja arjen ainutkertaisiin kohtaamisiin.

Arvolupaus-video löytyy myös Facebook-sivuiltamme ja Twitteristä. Hashtagit: #ARVOlupaus #LupausTodeksi #Eettisyystakuu #Yhteiskunnallinenyritys

Takaisin ylös