Referenssit

KVPS Tukena Oy on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden johtava valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukenalla on omistajansa Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa kokemusta kehitysvammaisten asumispalveluiden järjestämisestä jo vuodesta 1991 lähtien. Tukenalle on myönnetty yhteiskunnallisen yrityksen merkki. Merkki on osoitus korkeasta laadusta, vastuullisuudesta ja yhteisen hyvän tuottamisesta. Mahdollinen voitto käytetään yhtiön toiminnan kehittämiseen ja yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen.

Tukenan valtakunnallinen palvelutoiminta ovat merkityksellinen osa tuhansien ihmisten, niin asiakkaiden, läheisten, työntekijöiden kuin kumppaneidenkin jokapäiväistä elämää. Hyvän elämän edistäminen edellyttää meiltä tukenalaisilta huomattavasti lakisääteisiä velvoitteita laajempaa vastuunkantoa ja yhteiskunnallista vastuuta. Meitä tukenalaisia on jo yli 500. Tavoitteenamme on kasvaa asiakas- ja palvelutarpeita vastaavalla tavalla. Inspecta Sertifiointi Oy myönsi vuonna 2018 KVPS Tukena Oy:lle ISO 9001:2015 -laatusertifikaatin. ISO 9001:2015 -sertifikaatti on tunnustus laadukkaasta toiminnasta. Työskentelemme yhteisesti sovittujen arvojen ja toimintaperiaatteiden mukaisesti, ja olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme edelleen tavoitteidemme mukaisesti. Tukenan keskittyminen erityisesti kehitysvammaisten henkilöiden palveluiden järjestämiseen takaa kehitysvammaisuuteen liittyvän erityisosaamisen säilymisen yhtiössä ja palveluyksiköissä. Pääasiallinen asiakasryhmä ovat kehitysvammaiset henkilöt. Lisäksi palveluita tarjotaan muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille – henkilöille, joiden tuen tarve aiheutuu muusta kuin kehitysvammasta (esim. autismi tai aikuisiällä vammautuneet henkilöt), mutta joiden toimintakyky ja tuen tarve vastaa kehitysvammaisia henkilöitä. Vuonna 2018 palveluidemme piirissä oli noin 1000 henkilöä. Tukenalla on tällä hetkellä toiminnassa 35 palveluyksikköä. Tuotamme Hyvä Elämä -palveluita sekä sopimuksilla että palvelusetelillä erilaisiin tuen tarpeisiin

  • asumispalvelut
  • tukiasumisen palvelut
  • lyhytaikaishoidon ja tilapäisasumisen palvelut
  • päivätoimintapalvelut
  • henkilökohtaisen avun palvelut
  • työhönvalmennus- ja työtoimintapalvelut

KVPS Tukena Oy:llä on lähes sata kunta-asiakasta. Tuotamme laadukkaita ja monipuolisia palveluita yhteistyössä kuntien kanssa. Olemme saaneet erinomaista palautetta kunta- asiakkailtamme, NPS 79 ja keskiarvo 8,90 [asteikko: 0 – 10] Meillä on satoja suosittelijoita niin asukkaiden, läheisten, kunta-asiakkaiden kuin muiden sidosryhmien taholta. Ohessa on Virtain kaupungin vs. vastaava ohjaaja Kirsi Kalliomäen kertomus siitä, millaista on tehdä yhteistyötä kanssamme:

“Yhteistyö KVPS Tukena Oy:n Vilppulan Kaarikadun asumisyksikön kanssa on mutkatonta ja joustavaa. Vastaava ohjaaja pitää yhteyttä asiakkaiden kotikuntaan ja omaisiin, ja työntekijät huolehtivat asiakkaista sydämellisesti. Asiakkaiden asioita on ollut helppo pohtia tiiminä. Virtain kaupunki on tehnyt yhteistyötä Kaarikadun asumispalveluiden kanssa lokakuusta 2013 alkaen”. KVPS Tukena Oy:n Lamminrannan asumispalveluiden asukas Riku Kylmänen puolestaan kertoo seuraavasti asumisestaan: ”Olen asunut Lamminrannan asumispalveluyksikössä 9 vuotta. Täällä on oikein hyvä asua, on oma lupa harrastaa mitä haluaa, ja osallistua mihin rientoihin ym. itse haluaa. Saan itse valita kiinnostuksen kohteet. Parasta täällä asumisessa on se, että saa olla omassa kämpässään, kun haluaa olla yksin, ilman muiden seuraa. Kaverini saavat myös vierailla mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ohjaajat ovat omia persooniaan”. Kuuntelemme asiakasta ja arvostamme asiakkaan sekä perheiden asiantuntijuutta ja tuemme osallisuutta oman elämän, palveluiden ja toiminnan järjestämisessä. Kehitämme palveluitamme myös yhdessä omaisten ja asiakkaiden kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös