Tornihotellin huumaa ja Vuorespäivän hulinoita

Vuoreslaisilla oli tapahtumantäyteinen viikko, kun kävimme alkuviikosta ihastelemassa Tornihotellista käsin Tampereen maisemia. Loppuviikosta pääsimme Vuorespäivän hulinoihin ihmettelemään erilaisia karvaisia ystäviä sekä nauttimaan musiikista.

Mukavaa vaihtelua arkeen tekee erilaiset reissut, joita pyrimme järjestämään mahdollisimman usein asukkaidemme iloksi. Tällä kertaa suuntasimme Tornihotelliin Tampereen keskustaan ihastelemaan upeita näkymiä. Näköalahississä koettiin iloa ja jopa onnen kyyneleitä, niin vaikuttava kokemus se oli. Ylhäällä herkuteltiin, luonnollisesti, aivan niinkuin reissussa kuuluukin. Maisemia ihasteltiin pitkä tovi, eikä kotiin olisi millään halunnut lähteä. Eleistä ja ilmeistä päätellen tänne tullaan vielä uudestaankin!

    

Maisemien ihastelua yläilmoissa.

 

Loppuviikosta Vuoreksessa vietettiin Vuorespäivää. Koululle saapui sankoin joukoin väkeä juhlistamaan omaa kaupunginosaamme. Ohjelmassa oli muun muassa musiikkiesityksiä, kaverikoiria, ponikärryajelua sekä mukavaa yhdessäoloa. Luonnollisesti vuoreslaisina halusimme osallistua hulinoihin. Paikan päällä tuli ihmeteltyä erilaisia karvaisia ystäviä kaverikoirista poneihin, ja saipa yksi asukkaistamme uuden sinisen karvaisen ystävänkin.  Päivillä oli niin mukavaa, että kotiinlähtöhetken koittaessa poljettiin jalkaa maahan ja kieltäydyttiin lähtemästä. Onneksi lähtöä helpotti kotimatkalla tehty kauppareissu ja kotiin päästyämme herkuttelimme piristykseksi ison kulhollisen jäätelöä.

   

Koulun edessä poseeraamista sekä pikku-ponin ihmettyä. Hiukan jännitti, mutta ei onneksi liikaa.

 

Kaverikoiratkin menossa mukana!

Uuden ystävän kanssa olisi viihtynyt vielä pidemmänkin tovin.

Loppuposeeraus tyylillä vuoreslaisten malliin.

 

Semmoisia retkiä tällä kertaa, katsotaan mitä mukavaa keksitään loppukeväälle!

Takaisin ylös