Joulunaika sujui Vuoreksessa rauhallisesti

Joulunaika Vuoreksessa sujui lämpimissä ja rauhallisissa tunnelmissa. Vuoden kohokohtaa odotettiin Tukena Vuoreksessa malttamattomina, ja osalla joulun odotus alkoikin jo hyvissä ajoin.  Asukkaat osallistuivat innokkaina leivonnaisten valmistamiseen sekä asumisyksikön koristeluun. Parasta joulussa oli kuitenkin yhdessäolo, sekä pukin ja muorin vierailu jouluaattona. Tässäpä hieman kuvia meidän joulustamme.

Joulun esivalmisteluissa riitti ahkeria apulaisia. Tortut ja piparit syntyivät asukkaiden avustuksella käden käänteessä.  Palveluyksikön johtaja Tea Karlssonkin innostui leivontapuuhiin asukkaiden kanssa.

Saimme nimettömältä lahjoittajalta aivan upeat piparkakkutalot sulostuttamaan yksikköämme. Lämmin kiitos lahjoittajalle.

Pitkästä joulunodotuksesta selvitytyneenä pääsimme vihdoin ja viimein nauttimaan itse juhlapäivästä. Päivän kruunasi joulupukki ja muori, jotka kiireiltään ehtivät meitä Vuoreksen asukkaitakin moikkaamaan. Ilo oli ylimmillään, kun lahjat löysivät saajansa ja asukkaat pääsivät ihastelemaan jouluisia vieraitamme. Pukki ja muori olivat hyväntekeväisyyskeikalla, ja saapuivat poroilla paikalle. Vuoreksen asukkaat kiittävät vierailusta.

Masut täynnä jouluruokaa ja konvehteja onkin mukava alkaa odottelemaan seuraavaa joulua.

Takaisin ylös