← Palveluyksiköt

Tukena Kultasiipi, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tukena Kultasiipi, Jyväskylä, Keski-Suomi

Uusia koteja kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille.

 

KVPS Tukena Oy on laajentamassa palvelutoimintaansa nyt kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten pitkäaikaiseen, ympärivuorokautiseen asumispalveluun. Olemme pitäneet tärkeänä, että tarjoamalla näitä asumispalveluita, voimme vähentää lasten ja nuorten laitosasumista

Avaamme elokuussa Jyväskylään Tukena Kultasiipi -palveluyksikön, johon voi tulla asiakkaaksi kauempaakin. Tukena Kultasiiven uudisrakennus valmistuu puistoalueelle, rauhallisen tien päähän lähelle Kuokkalan ostoskeskusta. Rakennus valmistuu kesäkuussa 2019 ja palvelutoiminta alkaa elokuussa. 

Tukena Kultasiipi tarjoaa kodin seitsemälle lapselle. Asunnot sijaitsevat yhdessä tasossa. Kaikki tilat ovat esteettömät. Jokaisella lapsella on käytössään oma huone ja wc sekä yhteisessä käytössä olohuone, keittiö sekä sauna- ja pesutilat.

Tule meille töihin

Tarjoamme useille ohjaajille ja ohjaaja AMK:lle uusia työmahdollisuuksia Tukena Kultasiivessä. Ilmoitamme avoimista tehtävistä kotisivuillamme. Mikäli kiinnostuit, ole yhteydessä palveluyksikön johtajaan.

Tukena Kultasiipi, Riina Göös, puh. 040 668 3252, riina.goos@tukena.fi

Yhteystiedot

Kiinnostuitko Tukena Kultasiiven lasten ja nuorten asunnoista?

Ota yhteyttä: Minna Hyvärinen, puh. 0207 713 507, Riina Göös, puh. 040 668 3252 tai laita sähköpostia info@tukena.fi, niin kartoitetaan yhdessä palvelutarpeenne.  

Takaisin ylös