Syksyn kuulumisia Tukena Jokekodilta

 

Kesä on ohitettu, mutta olemme saaneet nauttia myös mukavista ja lempeistä syksyn päivistä. Syksy onkin ollut erityisen lämmin ja siitä innostuneena olemme retkeilleet useampaan kertaan. 

Syyskuun puolella teimme marjaretken lähimetsään. Puolukoita oli vielä runsaasti jäljellä. Jännitystäkään ei retkeltä puuttunut, meitä oli vastassa kaksi paloautoa, kun saavuimme retkipaikalle. Onneksi me saimme luvan nuotion sytyttämiseen ja teimmekin tulet ja paistoimme nuotiolla makkarat. Voikos parempaa ollakaan? Katosipa retkellä myös yhdet mopon avaimet, jotka kuin ihmeen kaupalla löytyivät ruohikosta.

Marjoja saimme mukavasti ja teimme vielä iltapalaksi lappapuuroa. Voitte ihmetellä mitä se lappapuuro oikein on? No sehän on marjapuuroa meidän murteella. Saimme nauttia todellista lähiruokaa ja itse tehty on aina herkullista.

Toisen syksyisen retkemme teimme Lappajärvelle ja kylpylä Kivitippuun. Retkellä ulkoilimme Lappajärven kauniissa järvimaisemissa, tutustuimme kylpylän hienoihin ulkoilualueisiin ja tietenkin ruokailimme ravintolassa.

Edessä on syyslomaviikko ja syyslomaviikolle on luvassa muun muassa shoppailureissua sekä Kiinalaista ruokaa Kokkolassa, tuolijumppaa ja lättykestit.

(kirjoittajat Satu Kaustinen ja Tanja Tikkakoski)


Galleria

Takaisin ylös