← Palveluyksiköt

Tukena Jokekoti, Veteli, Keski-Pohjanmaa

Tukena Jokekoti sijaitsee keskeisellä paikalla Vetelissä, kävelymatkan päässä palveluista, harrastusmahdollisuuksista ja luonnon rauhasta.

 

Tukena Jokekoti tarjoaa alueen kehitysvammaisille viihtyisän, turvallisen ja kodinomaisen ympäristön. Tärkeää on asukkaiden omatoimisuuden ja hyvän elämänlaadun tukeminen, ylläpitäminen ja kehittäminen sekä asukkaiden yksilöllinen hoito. Asukkaiden osallisuuden tukeminen yhteiskunnan toimintaan on meille tärkeää.

Palvelut

Tukena Jokekoti tarjoaa oman kodin 17-18 erityistä tukea tarvitsevalle aikuiselle asukkaalle. Mahdollisuus on myös tilapäisasumiseen. Jokekodilla on saatavilla tarvittava tuki, ohjaus ja apu ympäri vuorokauden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tavoitteena on asukkaan itsenäisyyden, omatoimisuuden ja osallisuuden tukeminen itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Palveluasumisen tueksi teemme yksilölliset asumisen suunnitelmat yhteistyössä asukkaan ja hänen tukiverkostonsa kanssa. 

Palveluyksikön tilat

Jokekoti on jaettu välikäytävällä kahteen osaan. Jokekodin isommalla puolella on kymmenen asuntoa, pienemmällä kuusi asuntoa ja välikäytävällä kaksi asuntoa. Molemmilla puolilla on yhteiset oleskelu-/ruokailutilat. Yhteisessä käytössä on lisäksi keittiö, saunatilat, poreammehuone sekä tila pyykkihuoltoa varten.

Palveluyksikkö on aloittanut toimintansa vuonna 2003. Joke-kodin palvelutoiminta siirtyi Jokilaakson kehitysvammaisten kotiyhdistykseltä Tukenalle 1.11.2018. Joke-kodin uusi nimi on Tukena Jokekoti.

Yksikön palvelut

Yhteystiedot

Tukena Jokekoti

Pallotie 16, 69700 Veteli

puh. 040 534 8194

puh. 040 545 8569

 

Palveluyksikön johtaja Tanja Tikkakoski

puh. 040 753 4009

tanja.tikkakoski@tukena.fi

Tiedostot

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös