Tulppiksen väki tyky-päivän vietossa!

Tykypäivät ovat aina tärkeä yhteisöllinen päivä työyhteisössä. Ne lujittaa, lähentää ja virkistää arkisen aherruksen lomassa. Tulppislaiset viettivät tuota hienoa päivää taannoin tutustumalla Tikanmäen tilaan Lempäälässä. Tikanmäen Tila on Lempäälässä sijaitseva perheyritys, joka tarjoaa kehitysvammaisille aikuisille asumispalvelua sekä ohjattua työtoimintaa maatilalla. Toiminnan lähtökohtana on hyvän elämän ja mielekkään tekemisen mahdollistaminen luonnon ja eläinten tarjoamia mahdollisuuksia hyödyntäen.

Paikka eläinystävineen ja huippu tiimeineen hurmasi meidät kaikki ja näytti myös sen miten rajattomasti on mahdollisuuksia kun pohditaan ihan yleisestikin kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluja, -päivätoimintaa ja työllistymistä. Ei tarvita kuin tahtotilaa ja mielikuvitusta rajatonta.

Herkullisten Zarillon hampurilaisten ja Tikanmäen vierailun jälkeen demonstroitiin tovi asiakastilanteita kehittämistehtävän parissa ja vielä kirsikkana kakun päällä vieraili meillä päivän päätteeksi luennoimassa mentalisti - ja mielenvalmentaja JenniSofia, joka tutustutti meitä mielensaloihin ja esitteli uskomattomia temppuja. Ennenkaikkea opetti millainen voimavara oma mielemme on ja miten sitä voimme myös työelämässä hyödyntää. 

Kertakaikkisen kiva päivä! 


Galleria

Takaisin ylös