← Palveluyksiköt

Tukena Tulppaanikoti, Tampere, Pirkanmaa

Tukena Tulppaanikoti, Tampere, Pirkanmaa

Tampereella vuodesta 1993 toiminut tilapäishoitokoti Tukena Tulppaanikoti tarjoaa tilapäishoitoa kotona asuville kehitysvammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Tulppaanikotiin voi tulla muutamaksi tunniksi, päiväksi tai pariksi viikoksi. Tilapäishoito tukee vanhempien ja omaishoitajien jaksamista ja mahdollistaa loman tai lakisääteisten vapaapäivien vieton.
Toiminnan tavoitteena ovat asiakaslähtöisyys sekä kodinomaisen ja turvallisen ilmapiirin luominen. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista yhdessäoloa sekä monimuotoista toimintaa, hemmottelutuokioita, leikkejä ja retkiä. He osallistuvat myös lähiseudun tapahtumiin.

Asiakkuuden aloittaminen Tukena Tulppaanikodilla

Kun olette saaneet maksusitoumuksen kunnalta tai omaishoidon palveluohjaajan luvan omaishoidon vapaiden käytölle käytölle, voitte sopia tutustumiskäynnin Tukena Tulppaanikodille joko palveluyksikön johtajan tai asiakaskoordinaattorin kanssa. Tutustuminen Tukena Tulppaanikotiin toteutetaan aina asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon ottaen.

Asiakkaaksemme tultuanne, saatte jaksokirjeen aina uuden varausjakson lähestyessä joko sähköpostitse tai kirjeitse. Varaukset tehdään vuoden sisällä kolmessa tai neljässä eri jaksossa vuodenaikojen mukaan.

Varaustoiveet esitetään ensisijaisesti sähköpostiosoitteeseen tulppaanikoti.tampere@tukena.fi.  Puhelimitse varaustoiveet voi soittaa asiakaskoordinaattorille 0207 713453 virka-aikana.

Tulppaanikodin tilat

Tukena Tulppaanikoti muutti 2.6.2015 uusiin tiloihin Tampereen Etelä-Hervantaan. Vaikka viihtyisä puutaloidylli Viinikasta muuttuikin kerrostaloon, olemme tyytyväisiä sen tarjoamiin puitteisiin. Alueen vehreys ja ulkoilumahdollisuudet ovat yllättäneet meidät positiivisesti.  Asiakaspaikkoja on 12 kuten aiemminkin. Nykyisin pystymme paremmin eriyttämään toimintojamme erilaisten tuen tarpeiden mukaan kolmeen eri ryhmään. Upea ruuanvalmistuskeittiö takaa meille edelleen herkullisen kotiruuan, jossa huomioidaan jokaisen asiakkaan yksilölliset tottumukset. Asiakashuoneet ovat avaria ja tarjoavat mahdollisuuden omiin leikkeihin ja rauhoittumiseen. Myös sauna lämpiää asiakkaiden toiveiden mukaan.

Toimistomme sijaitsee samassa talossa, osoitteessa Elementinpolku 19 C 42. Sieltä tavoitat virka-aikana johtajan ja asiakaskoordinaattorin.


Galleria

Yhteystiedot

Tukena Tulppaanikoti

Elementinpolku 19, 33720 Tampere

puh. 0207 713 450

Palveluyksikön johtaja Mervi Utunen

puh.  0207 713 451

mervi.utunen@tukena.fi

Asiakaskoordinaattori Elina Reunanen

puh. 0207 713 453

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös