← Palveluyksiköt

Tukena Citytulppaani, Helsinki, Uusimaa

Tukena Citytulppaani, Helsinki, Uusimaa

Tukena Citytulppaani palvelee pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa asuvia perheitä, joissa on kehitysvammainen tai erityistä tukea tarvitseva lapsi, nuori tai aikuinen perheenjäsen. Lyhytaikaishoitoa tarvitsevan perheenjäsenen voi tuoda Tukena Citytulppaaniin vanhempien loman tai omaishoitajan vapaan ajaksi. Ammattitaitoisen henkilöstön antama apu ja tuki ovat saatavilla ympäri vuorokauden.

Tukena Citytulppaani tarjoaa turvallista lyhytaikaishoitoa ja virikkeellistä toimintaa kodikkaassa ympäristössä. Lyhytaikashoito soveltuu paitsi kehitysvammaisille myös hyvin vaikeavammaisille ja autismin kirjoon kuuluville asiakkaille. Tukena Citytulppaani tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden normaalin päivärytmin säilyttämiseen siten, että asiakas voi jatkaa koulunkäyntiään ja työtoimintaansa tilapäishoitojakson ajan.

Varaukset

Varaukset tehdään puolen vuoden jaksoiksi kerrallaan. Lyhytaikaishoitojaksoja haetaan lomakkeella, joka postitetaan Tukena Citytulppaanista ja jaksoja voi tiedustella myös suoraan joko vastaava ohjaaja Sara Hätöseltä, sara.hatonen@tukena.fi tai johtaja Raili Koivukankaalta.

Tukena Citytulppaanin tilat

Tukena Citytulppaani sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella Helsingin Ala-Tikkurilassa. Citytulppaanissa on 11 asiakashuonetta. Lyhytaikaishoitokotia ympäröivä toiminnallinen pihapiiri oleskelutiloineen, keinuineen ja kiipeilytelineineen luo hyvät puitteet ulkoilulle ja pihaleikeille.


Galleria

Yhteystiedot

Tukena Citytulppaani

Ränkitie 5, 00750 Helsinki

puh. 0207 713 460,

Palveluyksikön johtaja Raili Koivukangas

puh. 0207 713 461

raili.koivukangas@tukena.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös