← Palveluyksiköt

Tukena Poutapilvi, Imatra, Etelä-Karjala

Tukena Poutapilvi, Imatra, Etelä-Karjala

ImatranTukena Poutapilvi sijaitsee keskeisellä paikalla Imatralla Paajalan kaupunginosassa. Lähellä ovat ostosmarketit, harrastus- ja kulttuuritarjonta sekä ulkoilumaastot. Tukena Poutapilven perustehtävänä on auttaa ja tukea erityistä tukea tarvitsevia ihmisiä ja heidän läheisiään yhdessä asiakkaan kotikuntien kanssa. Palveluyksikkö on aloittanut toimintansa vuonna 1999.

Palvelut

Tukena Poutapilvi tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 23 asukkaalle ja yhdelle - kahdelle aikuiselle tilapäisasukkaalle kerrallaan.

Palveluyksikössä järjestettävään päivätoimintaan voivat osallistua myös kodin ulkopuolella asuvat henkilöt.

Palvelutoiminta perustuu asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden kartoittamiseen, tavoitteellisuuteen ja suunniteltuun monipuoliseen toimintaan.

Lasten tilapäishoitoa järjestämme ryhmämuotoisesti perjantaista sunnuntaihin kerran kuukaudessa.

Palveluyksikön tilat

Poutapilven palveluyksikköön kuuluvat neljä erillistä rakennusta sekä niiden keskelle jäävä tilava sisäpiha patioineen.

Asukkaamme asuvat viiden hengen kotiryhmissä, joissa heillä on käytössään on yhteinen tupakeittiö / olohuone, vaatehuolto- sekä saunatilat. Jokaisella asukkaallamme on  tilava oma huone ja kylpyhuone /  wc, myös tilapäisesti Poutapilvessä asuvalla henkilöllä.

Lasten tilapäishoidon huoneistossa on viihtyisä olohuone, viherhuone ja makuuhuoneet. Lisäksi tämän rakennuksen päädyissä sijaitsevat omalla sisäänkäynnillä varustetut yksiö ja kaksio.

Päivätoimintatilamme ovat erillisessä rakennuksessa yhdessä toimistojen ja ruoan valmistuskeittiön kanssa. Tilat ovat muunneltavissa monenlaiseen toimintaan kädentaidoista erilaisiin elämyksiin, kuten jumppa- ja musiikkituokioihin sekä erilaisiin hemmotteluhetkiin.


Galleria

Yhteystiedot

Tukena Poutapilvi

Paajalankatu 16, 55120 Imatra

puh. 0207 713 620

Palvelukodin johtaja Mervi Shemeikka

puh. 0207 713 622

mervi.shemeikka@tukena.fi

Tiedostot

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös