Elokuiset terveiset Pohjantähdestä!

Kesä on jälleen vierähtänyt nopeasti monenlaisen touhuilun ja aktiviteettien merkeissä.  Olemme ulkoilleet paljon ja nauttineet lämmöstä säiden salliessa. Grilli ja muurikkapannu ovat olleet  kovalla käytöllä! Ei meitä koleat kelitkään lannistaneet. Olemme retkeilleet laavulla makkaranpaistossa, kalassakin on käyty ja torilla jäätelöllä moneen otteeseen. Hevosajeluakin on osa kerennyt kokeilemaan. Paikalliseen kotieläinpuistoon olemme myös tutustuneet ja tivolin laitteitakin tuli testattua. Konsertteja ja festaritapahtumia unohtamatta! Elämä se osaa joskus yllättää iloisesti,  sitä saattaa ihan yllättäen päästä idolinsa kainaloon. Maarit tapasi Jari Sillanpään Kaakamossa, kuten kuvasta alla näkyy.

Uimavedet ovat olleet vilpoisia, mutta silti talviturkinkin uskalsivat rohkeimmat heittää. Mahdollisuus oli myös hellepäivinä omassa täytettävässä altaassa pulahtaa.

Kiitoksemme hyvin sujuneesta kesästä haluamme lausua meidän osaavalle sydämelliselle henkilökunnallemme ja erityisesti kesäsijaisillemme! Kuvat välittävät meidän tämän kesän tunnelmia. Vielä on kesää jäljellä!

 

Terveisin Pohjantähden väki

 

 


Galleria

Takaisin ylös