← Palveluyksiköt

Tukena Pohjantähti, Kemi, Lappi

Tukena Pohjantähti, Kemi, Lappi

Tukena Pohjantähti sijaitsee Kemissä Ruutin kaupunginosassa
aivan Kemin kaupungin keskustan ja Perämeren rannikon tuntumassa.
Palveluyksikkö on perustettu vuonna 1996.


Palvelut

Tukena Pohjantähti tarjoaa oman kodin 24 erityistä tukea tarvitsevalle asiakkaalle. Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista, joka sisältää päivätoimintaa. Rakennamme palvelumme asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin pohjautuen. Kaikille asiakkaillemme laaditaan henkilökohtainen asumisen- ja päivätoiminnansuunnitelma.

Arkemme on aktiivista ja hyödynnämme kotimme keskeistä sijainta keskustan palveluiden ja meren tuntumassa. Asiakkaidemme läheiset ovat tiiviisti mukana arjessamme.

Tilat

Asuintilat koostuvat kolmesta kotiryhmästä, joissa on omien kotien lisäksi yhteinen kodikas olohuone ja keittiö ruokailutiloineen. Palveluyksikön yhteisissä tiloissa sijaitsee takkahuone, sauna, rentoutustilat sekä ruokasali yhteisiä juhlia ja kokoontumisia varten

Päivätoiminnan tilat sijaitsevat erillisessä rakennuksessa palvelukodin pihapiirissä. Päivätoimintaa varten palvelukodilla on lisäksi oma elämystila. Viihtyisä ja laaja piha-alue mahdollistavat turvallisen ja aktiivisen ulkoilun ympäri vuoden.

Henkilöstö

Tukena Pohjantähden palveluja on tuottamassa ammattitaitoinen ja sitoutunut 20 työntekijästä koostuva henkilöstö. Toimintakulttuurimme on kehittämis- ja kehittymismyönteistä – toiminnallamme pyrimme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin

Yhteystiedot

Tukena Pohjantähti

Lehtokatu 39, 94100 Kemi

puh. 0207 713 595

Palveluyksikön johtaja Satu Jyrinki

puh. 0207 713 596

satu.jyrinki@tukena.fi

Tiedostot

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös