← Palveluyksiköt

Tukena Pappilanpuisto, Tampere, Pirkanmaa

Tukena Pappilanpuisto, Tampere, Pirkanmaa

Tukena Pappilanpuisto sijaitsee Takahuhdin kaupunginosassa Kotilinnasäätiön rakennuttamassa ja Tampereen kaupungin hallinnoimassa viisikerroksisessa kiinteistökokonaisuudessa Tampereella. Tukena Pappilanpuisto tarjoaa oman kodin 15:lle erityistä tukea tarvitsevalle asukkaalle. Palveluyksikkö aloitti toimintansa maaliskuussa 2012.

Palvelut

Tukena Pappilanpuisto tarjoaa asukkaiden jokapäiväiselle suoriutumiselle välttämättömiä ympärivuorokautisen asumisen palveluja. Tällaisia palveluja ovat avustaminen liikkumisessa, pukeutumisessa, henkilökohtaisessa hygieniassa, ruokataloudessa ja asunnon siivouksessa, sekä palvelut, joita tarvitaan asiakkaan terveyden, kuntoutuksen ja viihtyvyyden edistämiseksi. Suunnittelemme palvelumme yksilökeskeisesti ja kuvataan jokaisen asiakkaan kanssa laadittavassa asumisen suunnitelmassa.

Palveluyksikön tilat

Tukena Pappilanpuisto sijaitsee kerrostalon toisessa kerroksessa. Ryhmäkodissa jokaisella asukkaalla on oma koti, jossa on huone ja WC-suihkutila. Asukkaidemme yhteisessä käytössä ovat keittiö-olohuone, sauna-, pesu- ja pyykkihuoltotilat sekä kaksi tilavaa parveketta.


Galleria

Yksikön palvelut

Yhteystiedot

Tukena Pappilanpuisto

Kourutaltankatu 2 C 73, 33560 Tampere

puh. 0207 713 770

Palveluyksikön johtaja Kati Mikkola

puh. 0207 713 771

kati.mikkola@tukena.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös