← Palveluyksiköt

Pappilanpuiston asumispalvelut, Tampere, Pirkanmaa

Pappilanpuiston asumispalvelut, Tampere, Pirkanmaa

Pappilanpuiston asumispalvelut sijaitsevat Takahuhdin kaupunginosassa Kotilinnasäätiön rakennuttamassa ja Tampereen kaupungin hallinnoimassa viisikerroksisessa kiinteistökokonaisuudessa Tampereella. Pappilanpuiston asumispalvelut tarjoavat oman kodin 15:lle erityistä tukea tarvitsevalle asukkaalle. Asumispalveluyksikkö aloitti toimintansa maaliskuussa 2012.

Palvelut

Pappilanpuiston asumispalveluyksikkö tarjoaa asukkaiden jokapäiväiselle suoriutumiselle välttämättömiä ympärivuorokautisen asumisen palveluja. Tällaisia palveluja ovat avustaminen liikkumisessa, pukeutumisessa, henkilökohtaisessa hygieniassa, ruokataloudessa ja asunnon siivouksessa, sekä palvelut, joita tarvitaan asiakkaan terveyden, kuntoutuksen ja viihtyvyyden edistämiseksi. Suunnittelemme palvelumme yksilökeskeisesti ja kuvataan jokaisen asiakkaan kanssa laadittavassa asumisen suunnitelmassa.

Palvelukodin tilat

Pappilanpuiston asumispalvelut sijaitsevat kerrostalon toisessa kerroksessa. Ryhmäkodissa jokaisella asukkaalla on oma koti, jossa on huone ja WC-suihkutila. Asukkaidemme yhteisessä käytössä ovat keittiö-olohuone, sauna-, pesu- ja pyykkihuoltotilat sekä kaksi tilavaa parveketta.


Galleria

Yksikön palvelut

Yhteystiedot

Pappilanpuiston asumispalvelut

Kourutaltankatu 2 C 73, 33560 Tampere

puh. 0207 713 770

Palveluyksikön johtaja Kati Mikkola

puh. 0207 713 771

kati.mikkola@tukena.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös