Hellou!

Tukena Päivänsäteen kesätyöharjoittelijat esittäytyvät:

Me ollaan Aino ja Emma (kuva), ja me ollaan lukion ekaluokkalaisia. Me aloitettiin kesätyöharjoittelu kesäkuun puolivälissä, mutta kävimme viikkoa aikaisemmin jo tutustumassa Päivänsäteen toimintaan.

 

Alkuviikko alkoi asukkaisiin tutustumisella mm. kävelylenkkien ja kauppareissujen lomassa. Pääsimme myös mukaan Ilmaisutaito-kerhon kokoontumiseen, jossa kuunneltiin toivebiisejä ja juteltiin kesäsuunnitelmista.

 

(Käytiin ruokkimassa sorsia leivänpaloilla)

 

(Lampaita kävelylenkin varrelta)

Ensimmäinen viikkomme loppui jo torstaina juhannuksen takia, mutta päivään kuului paljon mukavia asioita, kuten sorsien ruokkimista leivillä ja kaupassa käyntiä, minkä lisäksi Aino sai rakkauskirjeen eräältä asukkaalta. ❤

Toinen viikkomme alkoi pirteästi. Maanantaina pyörätuolilaiset pääsivät ulkoilemaan, ja Emma pääsi etsimään vanhaa englantilaista painia YouTubesta, mikä osoittautuikin aika vaikeaksi hommaksi.

(Apua arvan raaputuksessa)

Tiistaina pääsimme asukkaiden kanssa kahville Kuokkalan keskustaan, ja keskiviikkona matkasimme satamaan jäätelölle.

(Esa ja Aino matkalla kahvilaan)

Nämä kaksi viikkoa ovat olleet mukavia ja avartavia kokemuksia, ja olemme tutustumisen, oleskelun ja kävelylenkkien lisäksi päässeet kyläilemään asuntoihin, keittämään litroittain kahvia ja nauttimaan hyvistä sekä huonoista keleistä mm. jalkapallon merkeissä ulkona.

Takaisin ylös