← Palveluyksiköt

Tukena Päivänsäde, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tukena Päivänsäde, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tukena Päivänsäde sijaitsee Jyväskylässä Kuokkalan liikekeskuksen tuntumassa kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Palveluyksikkö edustaa kaupunkimaista kerrostaloasumista. Päivänsäteen palvelukoti on aloittanut toimintansa vuonna 1993.

Palvelut

Tukena Päivänsäde tarjoaa oman kodin 23:lle erityistä tukea tarvitsevalle asukkaalle. Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista, joka sisältää päivätoimintaa. Palvelumme pohjautuvat asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Asiakkaillemme laaditaan henkilökohtainen asumisensuunnitelma sekä suunnitelma keinoista, joilla asiakkaiden itsemääräämisoikeutta tuetaan. 

Tukena Päivänsäteessä on yksi valmiiksi kalustettu asunto tilapäisasumista varten. Tilapäisasumisen tavoitteena on tukea lapsuudenkodissaan asuvien nuorten ja aikuisten itsenäistymistä sekä mahdollistaa vanhempien ja omaishoitajien loman.

Palveluyksikössä järjestetään myös erityistä tukea tarvitsevien lasten ryhmätilapäishoitoa. Ryhmätilapäishoidon tavoitteena on lisätä perheiden hyvinvointia ja mahdollistaa vanhempien ja omaishoitajien loman. Ryhmätilapäishoitoon on omat eriytettävät tilat sekä oma aidattu piha-alue.

Palveluyksikön tilat

Tukena Päivänsäde on kolmikerroksinen kerrostalo, jonka pohjakerroksessa sijaitsevat palvelukodin yhteiset tilat. Kahdessa ylimmässä kerroksessa on 24 itsenäistä asuinhuoneistoa. Huoneistojen koko on 30-40 neliötä. Pohjakerroksessa on lasten ja nuorten ryhmätilapäishoidon tilojen lisäksi, takkahuone ja muita erilaisia muuttuvia toimintatiloja. Piha-alue marjapensaineen ja kirsikkapuineen on viihtyisä ja suojainen.

Tukena Päivänsäteen yhteyteen kahdeksan uutta asuntoa 

Tukena Päivänsäteen uudisrakennus valmistuu nykyisen rakennuksen viereen. Asunnot sijaitsevat yhdessä tasossa. Rakennus valmistuu kesäkuussa 2019 ja palvelutoiminta alkaa elokuussa.  

Palveluyksikössä on kahdeksan esteetöntä asuntoa. Lisäksi kaikkien asukkaiden käytössä on yhteistila ja -keittiö sekä sauna- ja pesutilat.

Kiinnostuitko Päivänsäteen uusista asunnoista?

Ota yhteyttä palveluyksikön johtaja Marko Ahlström, puh. 0207 713 571 tai laita sähköpostia info@tukena.fi, niin kartoitetaan yhdessä palvelutarpeenne.

Tule meille töihin

Tarjoamme useille ohjaajille ja ohjaaja AMK:lle uusia työmahdollisuuksia Tukena Päivänsäteessä. Ilmoitamme avoimista tehtävistä kotisivuillamme alkukesän aikana. Mikäli kiinnostuit, voit toki jo nyt olla yhteydessä palveluyksikön johtajaan.

Tukena Päivänsäde, Marko Ahlström, puh. 0207 713 571, marko.ahlstrom@tukena.fi

Yhteystiedot

Tukena Päivänsäde

Palstatie 8, 40520 Jyväskylä

puh. 0207 713 570

Palveluyksikön johtaja Marko Ahlström

puh. 0207 713 571

marko.ahlstrom@tukena.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös