← Palveluyksiköt

Tukena Päivänsäde, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tukena Päivänsäde, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tukena Päivänsäde sijaitsee Jyväskylässä Kuokkalan liikekeskuksen tuntumassa kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Palveluyksikkö edustaa kaupunkimaista asumista. Päivänsäde on aloittanut toimintansa vuonna 1993. Vuonna 2019 toiminta laajeni 8 asunnon ryhmäkodilla, joka sijaitsee samassa pihapiirissä.

Palvelut

Tukena Päivänsäde tarjoaa oman kodin 31:lle erityistä tukea tarvitsevalle asukkaalle. Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista, joka sisältää monipuolista päiväaikaista toimintaa. Palvelumme pohjautuvat asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Asiakkaillemme laaditaan henkilökohtainen asumisensuunnitelma sekä suunnitelma keinoista, joilla asiakkaiden itsemääräämisoikeutta tuetaan. 

Lisäksi Tukena Päivänsäteessä on yksi valmiiksi kalustettu asunto tilapäisasumista varten. Tilapäisasumisen tavoitteena on tukea lapsuudenkodissaan asuvien nuorten ja aikuisten itsenäistymistä sekä mahdollistaa vanhempien ja omaishoitajien loman.

Palveluyksikön tilat

Tukena Päivänsäde toimii kahdessa erillisestä rakennuksessa. Toinen kiinteistö on kolmikerroksinen kerrostalo, jonka pohjakerroksessa sijaitsevat yhteiset tilat ja kahdessa ylimmässä kerroksessa on 24 itsenäistä asuinhuoneistoa. Huoneistojen koko on 30-40 neliötä. Pohjakerroksessa on yhteiskäytössä muuttuvia toimintatiloja, joissa voimme järjestää monipuolista toimintaa. Vuonna 2019 valmistuneessa uudisrakennuksessa on esteetön koti kahdeksalle erityistä tukea tarvitsevalle aikuiselle. Oman asunnon lisäksi asukkaiden käytössä on laaja yhteistila ja -keittiö sekä sauna- ja pesutilat. Piha-alue marjapensaineen ja kirsikkapuineen on viihtyisä ja suojainen.

Yhteystiedot

Tukena Päivänsäde

Palstatie 8, 40520 Jyväskylä

puh. 0207 713 570

Palstatie 10

Puh. 040 635 7736

Palveluyksikön johtaja Marko Ahlström

puh. 0207 713 571

marko.ahlstrom@tukena.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös