Ohita navigointi

Etusivu > Palveluyksiköt > Neliapila

Neliapilan palvelukoti

Neliapilan palvelukoti
Hietatie 1, 21220 Raisio
puh. 0207 713 580,
palvelukodin johtaja Päivi Karlström
Suora palautelomake
puh. 0207 713 581
paivi.karlstrom@tukena.fi

Raision Neliapilan palvelukoti on kolmas KVPS Tukena Oy:n ylläpitämistä palvelukodeista. Se sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella Raision Petäsmäessä. Palvelukoti on perustettu vuonna 1995.

Palvelut

Neliapilan palvelukoti järjestää palveluasumista 21-23:lle erityistä tukea tarvitsevalle asukkaalleen mahdollistaakseen turvallisen ja yksilöllisen asumisen omassa kodissa ja yhteisössä kaikkina vuorokauden aikoina. Lisäksi palvelukodissa järjestetään monipuolista päivätoimintaa sekä palvelukodin asukkaille että ulkopuolisille asiakkaille. Päivätoiminnassa korostuvat taidepainotteisuus ja kädentaidot. Palvelukodissa on myös mahdollisuus lyhyt- ja pitkäaikaiseen tilapäisasumiseen.

Palvelukodin tilat

Neliapilan palvelukodin yhteiset tilat ja asunnot sijaitsevat yhdessä tasossa. Palvelukoti koostuu neljästä viiden asukkaan kotiryhmästä, joissa kullakin asukkaalla on oma asuntonsa ja samaan kotiryhmään kuuluvilla yhteinen kodikas keittiö-oleskelutila ja viihtyisä pihapatio. Palvelukodissa on myös kaksi kaksiota, joista toinen on varattu tilapäisasumiseen. Päivätoimintaa varten omat muunneltavat ja monipuoliset tilat samassa rakennuksessa.

Etusivu > Palveluyksiköt > Neliapila