Ohita navigointi

Etusivu > Palveluyksiköt > Neliapila

Neliapilan palvelukoti

Neliapilan palvelukoti
Hietatie 1, 21220 Raisio
puh. 0207 713 580,
palvelukodin johtaja Päivi Karlström
Suora palautelomake
puh. 0207 713 581
paivi.karlstrom@tukena.fi

Raision Neliapilan palvelukoti on kolmas KVPS Tukena Oy:n ylläpitämistä palvelukodeista. Se sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella Raision Petäsmäessä. Palvelukoti on perustettu vuonna 1995.

Palvelut

Neliapilan palvelukoti järjestää palveluasumista 24:lle erityistä tukea tarvitsevalle asukkaalle mahdollistaakseen turvallisen ja yksilöllisen asumisen omassa kodissa ja yhteisössä kaikkina vuorokauden aikoina. Lisäksi palvelukodissa järjestetään monipuolista päivätoimintaa sekä palvelukodin asukkaille että ulkopuolisille asiakkaille. Päivätoiminnassa korostuu asiakkaan omat toiveet omien vahvuuksien ja tarpeiden mukaisesti. Palvelukodissa on myös mahdollisuus lyhyt- ja pitkäaikaiseen tilapäisasumiseen.

Palvelukodin tilat

Neliapilan palvelukodin yhteiset tilat ja asunnot sijaitsevat yhdessä tasossa. Palvelukoti koostuu neljästä viiden asukkaan kotiryhmästä, joissa jokaisella asukkaalla on oma asunto ja samaan kotiryhmään kuuluvilla yhteinen kodikas keittiö-oleskelutila ja viihtyisä pihapatio. Lisäksi vakituiseen asumiseen on kaksi kaksiota. Yksi huone on varattu tilapäisasumiseen. Päivätoimintaa varten on omat muunneltavat ja monipuoliset tilat samassa rakennuksessa.

Etusivu > Palveluyksiköt > Neliapila