Hunajata, hunajata!

Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua ja meno oli kuin moukarihäkissä, kun odottelimme meille luvattua yllätystä toteutuvaksi. Ja jestas, millaisen yllätyksen saimmekaan!

Eräänä huhtikuisena perjantaina Metsälinnassa kävi tavallistakin kovempi kuhina ja jännitys oli käsin kosketeltavissa. Jotakin selvästi odotettiin, vaan kun ei tiedetty, mitä. Asukkaille oli etukäteen kerrottu vain, että talossa tulee tapahtumaan jokin TPS:ään liittyvää yllätys. Koska Metsälinnassa asuu monta Tepsi-fania, otettiin tieto yllätyksestä vastaan ilolla, vaikka jännitys ja epätietoisuus yllätyksen sisällöstä olikin miltei mahdotonta sietää.

H-hetken lähestyessä Kissankulman kotiryhmään kokoontui joukko jännittyneitä asukkaita. Osa oli sonnustautunut komeasti Tepsin paitaan, lippalakkiin ja muihin faniasuihin. Ovikellon soidessa tunnelma sähköistyi entisestään. Vaan mitä ihmettä, ovesta sisään asteli Miika, meille entuudestaan tuttu mies, mutta miten ihmeessä hän liittyy Tepsiin? Kauaa emme ehtineet asiaa kuitenkaan ihmetellä, kun ovikello soi toistamiseen. Tällä kertaa sisään saapui Vakka-Suomen Sanomien toimittaja. Jaahans ja jassoo, taitaa olla niin, että pääsemme TAAS lehden palstoille.

Vaan kuten on tiedettyä, kolmas kerta toden sanoo! Oven auettua kolmannen kerran asteli sisään TOMI KALLIO! Tomi on turkulainen ex-jääkiekkoilija, pitkänlinjan tepsiläinen – kapteeninakin joukkueessa pelannut. Lisäksi hän on pelannut useamman kauden NHL:ssä ja Ruotsin Elitserienissä.

Mukanaan Tomi ja Miika kantoivat suuren suurta taulua. Miehet kertoivat, että ovat tulleet paikalle lahjoittaakseen Tomin viimeiseksi jääneen pelipaidan metsälinnalaisten ihasteltavaksi. Paita oli Tomin nimmareilla varustettu ja kehystetty. Juhlallisin menoin se luovutettiin meille ja nostettiin parhaalle paikalle Kissankulman kotiryhmän seinälle.

Koska kaikkiin hienoihin juhlatilaisuuksiin kuuluu kahvittelu, ei sitä tälläkään kertaa väliin jätetty. Vieraat ja oma väki istuivat kaffeen ja kakun (mustavalkoisen, Tepsin värisen tietysti) äärelle keskustelemaan mistäs muusta kuin jääkiekosta. Koska pöydässä oli useampikin jääkiekkoasiantuntija, niin juttua kyllä riitti. Ja mikä parasta, vierailun päätteeksi Tomi jakoi vielä halukkaille nimmarit!

Suurkiitokset Tomille ja Miikalle hienosta yllätyksestä ja toimittaja Vesa Penttilälle lehtijutun tekemisestä.

 

Teksti ja kuvat: Riikka Oksanen

 

https://www.vakka.fi/a/ns002411457?c=1523358176835&fbclid=IwAR3lnSHB8QjOJnHX-7Pi4Uyi5aMsM1VZC0aH1IeuEB9J3YatY8KBUhRZeF0


Galleria

Takaisin ylös