← Palveluyksiköt

Tukena Metsälinna, Masku, Varsinais-Suomi

Tukena Metsälinna, Masku, Varsinais-Suomi

Tukena Metsälinna tarjoaa kodin ja siihen liittyvät palvelut 15 kehitysvammaiselle ja erityistä tukea tarvitsevalle aikuiselle.

Palvelut

Tukena Metsälinnassa tuotetaan asumiseen liittyvät palvelut, jotka ovat välttämättömiä asukkaan jokapäiväiselle suoriutumiselle. Tällaisia palveluja ovat esimerkiksi avustaminen pukeutumisessa, henkilökohtaisessa hygieniassa, ruokailussa ja asunnon siivouksessa sekä palvelut, joita tarvitaan asukkaan terveyden, kuntoutuksen ja viihtyvyyden edistämiseksi.

Toteutamme palvelut yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti ottamalla huomioon asukkaan toimintakyvyn ylläpidon ja edistämisen. Lähtökohtina ovat asukkaan elämän kokonaisvaltainen huomiointi ja osallisuus itseään koskevien palveluiden suunnittelussa.

Palveluyksikön tilat

Tukena Metsälinna sijaitsee Maskun keskustassa Kehitysvammaisten Palvelusäätiön rakennuttamissa tiloissa, jotka valmistuivat toukokuussa 2011.

Rakennuksessa on kolme viiden asiakkaan kotiryhmää. Tilaratkaisut antavat asukkaillemme mahdollisuuden yksityisyyteen ja yhteisöllisyyteen omien toiveiden mukaisesti. Jokaisella asukkaalla on käytössään oma vuokra-asunto, jossa on huone, alkovi/varastotila ja pesuhuone. Alakerran viidessä asunnossa on oma keittiö, yläkerran kymmenessä asunnossa minikeittiö. Jokaisessa kotiryhmässä on lisäksi yhteinen oleskelutila keittiöineen. Sauna-, pesuhuone- ja pyykkihuoltotilat ovat kaikkien asiakkaiden yhteisessä käytössä.


Galleria

Yhteystiedot

Tukena Metsälinna

Keskuskaari 9, 21250 Masku

puh. 0207 713 760

ts. Palveluyksikön johtaja Riikka Oksanen

puh. 0207 713 761

riikka.oksanen@tukena.fi

Tiedostot

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös